17 Ekim 2016 Pazartesi

Haarp Nedir ?

Projenin adı H(igh) Frequency A(ctive) A(uroral) R(esearch) P(rogram).

Türkçesi; Yüksek Frekans Auroral Araştırma Programı.






HAARP,Nikola Tesla’nın bulmuş olduğu bir deprem aleti.Tabi bunu geliştirmek ABD’ye kalmış.Aslına bakarsanız Rusya’da Tesla’dan etkilenip 1976’da ‘Ağaçkakan’ projesini inşa etmiştir.Çalıştığı süre zarfında ABD’nin California eyaleti tarihinin en kurak yıllarını yaşamıştır.Bununla kalmayıp iklim değişikliği ve sellere de neden olmuştur.

Radyo dalgalarını inceleyen ABD hükümeti dalgaların Rusya’dan geldiğini fark edince, Rusya’yı iklimleri değiştirmekle suçlamıştır.Bu yüzden 1993 yılında Rusya’daki bu teklonoji durdurulmuştur.
İklimleri değiştirebilecek silahların varlığını kabul eden Birleşmiş Milletler iklim değişikliği için teklonoji üretiminin yasak olduğuna dair bir karar almıştır.

HAARP başlıca yapabilicekleri (Benim aklıma gelenler) ; 


  • Kutupları eritebilir ve yerinden oynatabilir.
  • İklim değişebilir.
  • Ozon tabakası ile oynanabilir.
  • Radyasyon yaymayan termonükleer patlama oluşturulabilir.
  • Deprem yapılabilir.
  • Dünyanın enerji alanları ile oynayarak,insan beyni kontrol altına alınabilir.
  • Okyanus dalgalarını kontrol edebilir.


Alaska'daki HAARP Antenleri


Alaska'daki merkezde şu anda, yüksek frekansta radyo sinyali yayınlayabilen toplam 180 adet anten bulunmaktadır. Bunların yanı sıra, çok yüksek frekanstaki sinyallerle ilgili çalışmalarda kullanılacak olan bir radarın yapılması da planlanmaktadır. 

HAARP projesi kapsamında, iyonosferin ısıtılması yoluyla VLF (çok düşük frekans) dalgaları da üretilmektedir. 

Elektromanyetik dalgalar üzerine birçok deneyin yapıldığı bu alan uçaklar için çok tehlikelidir. Bu yüzden HAARP tesislerinde, uçak kontrol sistemi kurulmuştur. Herhangi bir uçağın yaklaşması durumunda antenlerin faaliyetleri otomatik olarak durdurulmaktadır.

1 yorum:

  1. Ülkemiz yoğun olarak gözlem altındadır.taktiksel strateji geliştirme yönünden davranış tanımlaması yapılmakta,büyük kitlelerin ani gelişen doğa üstü veya olağandışı etkilere verdikleri tepkilere göre tahminler süzülerek kesin sonuçlar elde ediliyor...... Ne arıyorsunuz??
    Neden korkuyorsunuz??
    Ayrıştırma politikanız,yanlızlaştırma politikanız,zayıflatma politikanız,kimyasal uyuşturma politikanız hepsi çöktü...
    Zamanın kısıtlı kalan bölümüne dair öngörüleriniz,kısır döngüden ibaret
    Işıklar söndüğünde hepimiz kör olacağız dünya son düzlükte son fidan enerjisi ni tüketiyor yakında hiçbirşey kalmayacak emin olun.m.aktürk

    YanıtlaSil